Prioritet je kvalitet
0
KIA zaustavlja masovnu proizvodnju
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ni jedan od ljudi koji je osjetio potrebu da nesto (ili sve) komentarise ne vozi ili nije nikada vozio ili se vozio u novim KIA modelima, a ipak iznosi svoje paušalne ocjene nečega što ne poznaje. Ne razumjem tu potrebu. GLUPOST
Ma napustite proizvodnju tih konzervi i vratite se proizvodnji auta svih auta Golfu 2 Diesel 1.6D i nećete imati problema sa plasmanom u narednih milion godina jer će vam svu proizvodnju otkupiti bosanci i hercegovci.
Da ovo sto su do sada napravili je nekvalitetno.
daj ba normala, budi normalan
Pa sasvim je logično da ne žele veću prodaju...krenule garancije na 5,6,7 godini...sad se za glavu fataju s obzirom da trenutno nemaju kvalitet auta da se poslije 5-te godine ne kvare u velikom broju...zivjela istina umotana u celofan! ;)
a ovo je od jutros vijest.