Takmičenje, druženje i zabava
0
Karting utrka održana u Vilsonovom šetalištu
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sto ne stavite dan ranije da ce se nesto odrzati, a ne \"odrzano je\" jbt to
Mirko Gerh zvani Gera opet vara vozace, klubove, drzavu, uzima lovu od opstine i kantona. Neznam Dokle vise Gera! Pa zar niko nema da mu zabrani prici autosportu u BiH. Unistio je sve sampionate i takmicenja drzavna!
na ovoj stazi nam i monte carlo zavidi
http://www.facebook.com/pages/Karting-club-DEL-RACING-Grada%C4%8Dac/143208489038549#!/pages/Karting-club-DEL-RACING-Grada%C4%8Dac/143208489038549 REZULTATI UTRKE
trka je bila odlicna :) slazem se da lokacija nije bila najpogodnija za karting trku... cestitke svim vozacima... SPORTSKI POZDRAV
eno Stiga ocmmg
Gera sup.k opet jase...
jesu djeca na ulici ali u ovom stilu je puno bolje i ljepse...samo naprijed...
BITNO JE DA SU ONI PARKIRALI NA ZELENU POVRSINU I UNISTILI IONO MALO TRAVE STO IMA U VILSONOVOM. CESTITKE EKO POLICIJI NA NEPUCANJU KAZNI!
NA Vilsonovom setalistu, ne U .... jeste papci u pm
maknite mi te smra.dove iz vilsonovog jos ce i zadnje zelenilo u Sa nestati treba ga skroz zatvoriti 24/7 ! ! ! palci gore Sa ! ! !
haba haba bunga bunga