Količina je ograničena
107

Karte za Red Bull Showrun u Sarajevu puštene u prodaju

D. B.
Spektakularni Red Bull Showrun dolazi u Sarajevo 9. juna, a sada su u prodaju puštene karte za tribine sa mjestima koja garantuju najbolji pogled na vožnju F1 bolida i pratećih performansa.

Prvi put u u historiji, zahvaljujući Red Bull Showrunu, ulicama jednog grada u Bosni i Hercegovini, provest će se moćni F1 bolid. Bit će to do sada nezapamćen spektakl koji osim performansa sa trkaćim bolidom, donosi i prateće performanse, izvedbu njemačkog drift dvojca Red Bull Driftborthers te virtouza na motoru Arūnasa Gibieže.

Dopgađaj je besplatan za sve posjetioce i gledatelje, ali za one one koji žele garantovano najbolji i neometan pogled na akciju, u prodaju su puštene karte za FAN PIT tribine. Mjesta na tribinama su numerisana te oni koji se odluče za kupovinu mogu tačno odabrati gdje žele sjediti, koliko će blizu ceste biti, kao i na kojem dijelu staze. U prodaji je ograničena količina ulaznica po cijeni od 99 I 119 KM, online (Karte Red Bull Showrun Sarajevo) ili na prodajnim mjestima servisa KupiKartu.ba.

Podsjećamo, Red Bull Showrun donosi vrhunski automobilistički performans na ulice šačice odabranih gradova u svijetu i obećava uzbudljiv spoj moto sporta, muzike i vizuelnog spektakla. Red Bull Showrun u Sarajevu je zakazan za nedjelju, 9. juni, na kružnoj trasi od Marijinog Dvora do Mašinske škole i nazad pored Zemaljskog muzeja. Glavni dio događaja trajat će od 14 do 16 sati, no sam događaj je cjelodnevan te uključuje zabavne sadržaje za posjetioce, muzičke koncerte i after partyje.

Također, za sve one koji 9. juna ne budu u prilici da prate spektakl uživo na samom mjestu događaja, osiguran je direktan prijenos na Sport Klubu.