Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
range rover kralj svih automobila .....911 i eventualno merc
E moj OD koncern Fiat ima dva auta n alisti koliko na brzinu vidim. Tu je i Lancia y
ako si ti logicar, ja sam ajnstajn nemas ti pojma o autima
Hoce li mi neko biti žirant da kupim \"Auto godine\" kad ga proglase?! Hvala unaprijed!
@logicar Drug, radi se o konceptu auta, znaci o tome koja je ideja i smisao tog auta u kombinaciji sa dizajnom, motorizacijom, emisijiom stetnih gasova, kompaktnoscu, namjenom, prostorom, šarmom, cijenom, unaprijedjenjem u odnosu na prethodni model i mnogo toga. A 911 i SLK ne kostaju ni blizu 300.000
Po meni, up! je najvise zasluzio titulu, mozda obicni model i nije bas \"ta\" revolucija, ma da je genijalan autic, ali govoreci o kompletnoj up! porodici i onoga sto je u planu s ovom novom platformom, to je definitivno najbolji auto ovdje i prati sve trendove, razmisljajuci o buducnosti. Mali gradski lifestyle autic, konkurencija Fiatu 500 i Mini, po dosta nizoj cijeni i ipak prvenstvenim ciljem jeftinog ali kvalitetnog automobila. Mal, a s puno prostora zbog kutijastog oblika i velikog medjuosovinskog rastojanja, prepoznatljiv, siguran i u svim izvedbama kao npr GT up!, s 3 i s 5 vrata, razni hibridi i buggy koncepti... Maksimalno iskoristen auto.
Kakva je ovo glupa lista ? Pa ne mogu se porediti auta od 15.000 (Fiat, KIA) i auta od 300.000 (911, SLK).
Lista je super, stvarno ima auta ovdje koja su zasluzila titulu. Nije bitan samo izgled, samo motorizacija ili marka. Mjesavina sve toga je prava stvar. Ali mislim da su najzesci konkurenti: DS5 Ampera 911 Beetle up! Intenzivno pratim auto-industriju vec preko 15 godina i mislim da imam dovoljno iskustva da mogu reci, da ce jedan od ovih 5 biti 90% auto godine. Dobre sanse ima i Q3 i eventualno 508.
đe GOLF?
vidi jadnog fiata, stavili pandu reda radi heheheh
ds5