Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas je konkurencija takva da losih auta gotovo i nema. To potvrdjuje rok garancije, pa je moguce mijenjati novo auto svakih 5 godina, a da uopste ne razmisljate o kvarovima. Sto se opreme i komfora tice Koreja i Japan nude uvijek vise za manje para.
Jeremy Clarkson :Posebno dojmljiv je komentar za Hyundai i800, za kojeg kaže da je toliko odvratan da bi radije pješačio po kiši, spavao na klupici i uhvatio prehladu nego se više ikada vozio u njemu.
istina smeće od auta
Ma jok vw je naj prodavaniji hahaha
Suzuki vitrina i samirajiiii je za nas brdo dolina
Solidna auta
A gdje li je ova mlada dama ucila dikciju? Hyundai ima jos dosta toga da nauci i ulozi u svoje produkte da bi parirao sa japanskim autima. Honda, Toyota, Nissan su daleko ispred Hyundai.
Nema tu filozofije dobri pa dobri
tucson je zvjerka al meni je i qashqai vrh. u svakom slucaju isplativa vozila za razliku od "svaba". al bosnjo je naviko na kockasto
Ovo se ne moze ni porediti sa audi q7 npr, pogledaj samo interijer ko u svabe prije 10-ak godina...
Ma ja nek je "SUV" a što je 90% ovih na našim cestama 2WD sa preslabim benzinskim motorom od 116 konja i to što je žešći plastikaner to ništa.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)