Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za respekt ....pogledaj.! https://www.youtube.com/watch?v=3d6pumDP0z8
Ovaj 2.3 motor mi je bas za europe, samo sekundu sporiji, a manje trosi i nije 5.0 :)))). Znam da kod superauta se gleda i manje od sekunde, ali ovakav ljepotan je sad prilagodjen europi, a vala i BiH ko ima love.
Dobro, slazem se da nije kao nabrojana vozila i da nije supercar, ali meni licno sve ispod 5 sekundi je supercar, i kombi koji moze toliko :))))
I kazu nevalja ford, pa nevaljaju ove nase kante iz 96, 97 mada I onaj tuning-ovani escort gt rs je stroj
To sto ti vidis ovde su europski fordovi, a europski ford uopce nije ford. Ford je zakon auto i nema kakvih nema u USA.
dobar, samo da mu je fordov motor
Jok druze, u forda je fordov motor, to se samo na dizele neke odnosi koje jaguar, land rover, citroen, peugeot i ford zajedno naprave.