Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekad davno, stariji medju nama se toga sjecaju, dizajn automobila je bila umjetnost. Danas, k'o da auta crtaju motorkama.
Danas se uzima puno vise u obzir aerodinamika, jer danas takva auta imaju 500-800 ks, dok su prije imali 200-300, i aerodinamika je vrlo vazna kad imas toliku snagu i brzinu. A svako doba ima svoj trend, tako isto mozes reci da su se prije muskarci oblacili sa stilom dok danas izgledaju kao sela...
"GT Zagato, ili kraće GTZ, nastao je kao rezultat 2.500 rada u Milanu, dobio je kompletnu karbonsku karoseriju u retro stilu te unutrašnjost koja je potpuno." Pa dobro. Ima smisla.
Odozada je mocan. Naprijed onako mutav malo, a sa strane Dodge Viper...
1,35M USD za Corvette sa malo drugacijom karoserijom ?? Corvette kosta 60-80.000 USD