Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plan ovih punionica svih je navuc ljude sa pune i onda dizati cijene punjena. Druga stvar električna auta su paradoks. Ko ima preko 150 hiljada za auto njega ne interesuje klk trosi i sto bi takva osoba čekala sa se auto sat vremena puni. Marketing narodu mozak pojeo
Meni su najjaci ovi sto se slikaju a ono obicni jbni punjac, a oni stali vazni furaju tehnoloski napredak hahaha
Waooo, cak drugi po redu. Pa stvarno se shire munjevito :)
Napunis auto, nema emisija, zato se nalozi uglja ivnapravi struja sa jos vise emisija. Daleko od ociju, cista savjest...
Hoće li biti kolone na punjačima?
Nećete imati ništa i bićete sretni. Sistem hoće da auta samo bogati koriste.....
Blago nama 2 punjača na 3,5 miliona ljudi.
Wow, odusevljeni smo! Cak dva brza punjaca imamo?! 😁😁😁
Posto su glavne vodze koje kontrolisu svijet vidjele da nece tako lako i brzo nametnuti ovu agendu sa Elektro autima,odlucili su da uvedu zakone za sad samo u EU koje hoce da nametnu svima.Zabrana koristenja automobila starijih od 15 godina i njihovo obavezno recikliranje, zabrana servisiranja auta u ne ovlastenim servisima(garazama),to znaci bice manje auta,nece svako moci kupiti novo el auto,a ni polovno i narod ce se sve vise poticati da koristi javni prevoz.
Imamo dva punjaca juhuuuuu
Elektricna auta i brze mreze punjaca u drzavi u kojoj je prosjek starosti vozila 20 i kusur godina, TAS-ov Golf na cesti normalna pojava. Nikad ovo kod nas nece zaziviti i biti standard, koja budala ce skrhat 100 000KM na elektroauto i razmisljat uopste o cijeni nafte a jos manje ispusnim plinovima i koliko zagadjuje. Zelena agenda i te gluposti ce nam svima na kraju hebati majq..