auto
0

Hyundai sponzor Eura 2008

Sarajevo-x.com
Hyundai Motor Company i dalje ostaje u svijetu nogometa kroz sponzoriranje predstojećeg prvenstva EURO 2008, koje se u junu ove godine održava u Austriji i Švicarskoj.

Kao službeni partner Europskog nogometnog prvenstva, Hyundai organizira brojna događanja za sve ljubitelje nogometa, saopšteno je iz ove kompanije.

Za sve posjetioice službenih web stranica Hyundai je pripremio brojne nagradne igre, gdje će najbolji biti nagrađeni i sa besplatnim ulaznicama za EURO 2008. Nagradne igre su već u toku, tako da svi ljubitelji nogometa već sada mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Pored nagradnih igara, na službenim stranicama su i sadržaji o promotivnim aktivnostima Hyundai-a na predstojećem prvenstvu, galerija sa slikama, novosti, kao i zanimljive online igrice.

Svi koji prate nogomet i žele se uključiti u brojne nagradne igre koje je Hyundai pripremio, mogu to učiniti jednostavno putem web stranice www.hyundai.ba na kojoj se nalazi link za Hyundai službenu web stranicu EURO 2008., saopšteno je iz Hyndaija.