Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od cuvenog Auto Bilda koji kao da je iz BiH. Onaj ko plati taj i dobija...
čuj do 100000 KM! pređeš za 3 godine i šta ćeš onda? A limovi su im da Bog sačuvaj. Nasloniš se na Hyundaija i ostane ulubljenje. Bolji su od Volksvagena kad na vrbi rodi grožđe. Platili su oni i Klixu osim što su platili Bildu.
@krelac nemas ti pojma sine. Citaj malo edukuj se. Nece da ti skodi
Eh kad se sjetim da su Hyundai Pony i Yugo 45 zajedno došli u Ameriku kao jeftina i pouzdana vozila za široke narodne mase. Obje firme su imale identične polazne pozicije, probiti se na američko tržište sa nepoznatim brendom. O sudbini Yugića ne treba ni raspravljati, amerikanci su ga ismijali na sve moguće načine, a evo danas Hyundai-ja Njemci svrstavaju u najkvalitetnija vozila ,3 puta pobjednik u 7 zadnjih godina.
Zena moze i sa sela biti, ali auto mora bit iz Njemacke :)
To je za nas potpuno nebitno. Jer ovde rijetko ko kupuje auta do 100 000 km. Kod nas se kupuju auta sa predjenih 200 000-500 000 km. E tu je vec druga prica i kvalitet plastike u hyundaiu ne moze da se poredi sa njemackim autima.
@MehoPotrcko plastika kazes. Metal sine metal
možda ali kada plastika zacvrkuće ti ćeš doći kući ali kada kanta stane onda samo šlepa. neki brendovi su precjenjeni i to je to, a bogme se najviše plaća imidž. pa u c klasi je renoovom motor (1,6-136KS), a bošnjo vidi zvjezdu i kune se, a kada vidi megana sa istim motorom nalazi 1000 mana. toliko o edukovanosti. dakle dokaz je da je bitno samo šta će komšo reći. neka malo zavidi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
haha sad će mi neko reci da je hyundai kvalitetniji od mercedesa, audija ili bmw-a, pitanje je koliko je hyundai platio da to autobild napiše...
...džerman evaluira metodologijom. balkanac evaluira jer mu je "neko reko" ili jer "tako raja kaže".
SAMO BURANIJA BRALE NEMA TU PUNO STA DA SE FILOZOFIRA BURANIJA BRATE I OPLETI
autobild je vw novina, ovo sad malo popuštaju jer je vw zajebo cijeli svijet i izvući će se svugdje osim u USA
sve jaci i kvalitetniji ...