Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma daj jednu đabe pa ću je ja sam praviti.
ma nema to veze sa kvalitetom. interesantno da se takve stvari desavaju nakon sto je americka vlada ulozila u domacu auto industriju koja je bila u stanju raspada. cim je vlada ulozila u toyotu , odma su fol poceli problemi u toyoti. mislim da je to bila sabotaza iznutra. japanci su pogrijesili sto su dopustili amerima da im vode fabrike. svabe su tu bili puno pametniji i u svoje tvornice su doveli svoje ljude.
Iskreno a bas sam bio ubjedjen da je honda acord dostojan primjer pouzdanog auta @Nipon ma pusti ih furaju se na tojotu ;-) krivo im sto nisu uspjeli kao toyota
eeeeeeeeeeeeeeeee,japanesi,sta radite ?????????????????Tojota,Honda,pa ce i Mazda....koji vam je moj !