Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
WRC auta imaju samo taj oblik, sasiju tog auta pod kojim se takmice i nista vise, ovo uopste nije ford fiesta samo njena sasija, i pise u clanku 95% izmijena na autu. Nista WRC F. Fiesta nema sa obicnom Fiestom :)
Idemo Fordaše do pobjede na WRC
Fiesta na aparatima
Kako auto može uzeti steroide, ja bih rekao da je ovo laž ? Jel mu neko sipao steoride u gorivo recite mi ? Šta je ovo ljudi moji ?
evo ti lajk na steroidima od mene 😂
cuj na steroidima!? to muskularno uzela steroide ili oralno !? metafore bolje prosipaju dijeca iz vrtice nego autor naslova.
I to anabolicke 😂 😂 😂 😂