Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jbo mu ford sve,,lako je fabricko auto promovisati,,gdje su homemade automobili,,,made in BiH, tipa Hota,Kurtovic,,ovi jugici,,sretnu voznju svima
Pjesaci, vozaci, ptice, psi i macke cuvajte se ovih dana jer ce rejseri pod utiskom relija koji se desava u kontrolisanim uslovima pokusati dio atmosfere prenijeti na ulice. Ko prezivi pricat ce.
jarane trebaju se cuvat od 1995 god dok je sda u vlasti
da li je slučajno vaš fotograf mnogao uslikati unutrašnjost i sl. ovo što je uradio može odraditi dijete od 10-12 godina sa mobitelom
Katastrofalne fotke, unutrašnjosti nikako, a i ovo sa vana je glupe. Pokušao neke specifične kadrove da uhvati, i na kraju ništa nije dobio.