Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBALI SU PONUDITI NASIM SRBIMA VISE BI LOVE FINCI DOBILI ..
Ljepotica. I to crvena :)
@OptIII Pa da nisu rasturili ovakvu istu Ladu mog oca lokalni dušmani (iako je sirota preživjela sve granate i gelere), definitivno bih je i danas vozala i čuvala. Nismo svi promjenjivi u ljubavi.
@fantom slobode Fantom ja polagala na Yugi 55.. Čovječe kakav je to mjenjač bio. Pravo vatreno krštenje. Što se tiče Lade.. moja mama ju je vozila i to uglavnom po gradu, ali i zimi kad nas je vozila na planinu, tako da ne sumnjam da bih i ja mogla.. Al' dobro danas smo svi razmaženiji na milion načina u odnosu na naše roditelje. Moji roditelji su nas vozili u Ulcinj sa stojadinom koji je usput sirot vukao i prikolicu.. I to naravno bez klime..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
samo se kod nas ne cijeni novac
...kakva je ovo makina bila.
jesil bio na aukciji
Onaj Tanovicev berac zeljeza bi im bolje platio.
Moj djed i dan danas vozi ladu nema te cijene za koju bi je prodao.
Ovo su zadnje serije ruski automobila je poslije ovih stala proizvodnja
Pa mogli su ih pokloniti republici Srpskoj. TAmo je velika ljubav prema svemu RUskom, a automobile bi mogli koristiti prilikom prelaska u Rusiju radi nasatnjivanja tamo !
sa ovim parama finska postaje jedna od vodecih svjetskih ekonomskih sila