Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sumski put u Svedskoj vjerovatno je bolje ociscen nego glavne ulice nasih gradova.
kakve su u njega gume kad ovakav grip imaju :S:S ??
Kako bi mi sad dobrodosao po ovom snijegu
ekserice NOKIA zato i grebe
vako i moj golf 2 moze isto
Neka ga pocera preko karaule da vidim kako ce ici
Lahko je vozit ovo čudo najnovije tehnologije i dostignuća. To daš bebi i beba može upravljat. Da li mu ja dam svoju korsu \'85.g malo sutra bi ovako vozio hehe
Malo me *ebo na drugoj krivini, al dobroj, savlado sam ga.
Nego kakvo mu je grijanje, vidim ovaj u jakni :P
ja sam narucio jednog, hoce li ko jos mozda dobijemo i popusta na kolicinu?
probao jednom ski-drifting od kaknja do visokog negdje iza ponoci - pustahija snijeg 20cm po autocesti (da nije bilo ocisceno) i moram reci iako je bilo riskantno da je zaebancija bila samo takva.... auto je bio sedan, 1.4t tezak, 180KS, zimske gume... nisam ugrozavao nikog u prometu.
Bujrum u Bosni ovako, rupe na cesti ko bunar. :)