Turneja po BiH
0

Exper!ence Hyundai Test Day Prijedor

Klix.ba
Nakon više nego odličnog odziva građana u Doboju, Exper!ence Hyundai test day se seli u Prijedor.
Većina posjetitelja bila je zainteresirana za novi i30 posebno za dizelsku varijantu koja je na tržište došla nešto poslije benzinskih motora, ali pored toga pažnju je plijenio i jedinstveni Veloster.

Nakon dosta gradova BiH u kojima je Hyundai Exper!ence test day održavan iz Hyundaija tvrde da su u svakom gradu koji su posjetili imali automobil koji je plijenio najviše pažnje, naravno pored novog i30 koji je najsvježiji model na tržištu.

Banjalučani su najviše bili zainteresirani za ix35, građani Viteza za Elantru, Dobojlije su bile zainteresirane za Veloster, ali su pokazali i najviše interesovanja za novi Santa Fe koji se očekuje početkom novembra na tržištu BiH.

Exper!ence Hyundai test day Prijedor održati će se 22.09.2012. u subotu ispred robne kuće "Patria" na Gradskom trgu Prijedor. Neki od modela koje će posjetioci imati priliku testirati su novi i30, Elantra, ix35 ali i ix20.

Pored toga, svi koji se odluče za kupovinu nekog od automobila u toku su još uvijek ljetne akcije. Predviđeno vrijeme za testne vožnje je od 11:00 do 18:00 sati.