Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Come on mister slow!
hahaha,tipično
stoka fašističko-nacistička kojoj dolazi kraj uskoro
Pederska emisija
Tipično imperijalističko i ponašanje sa primjesama žala za velikodržavnim projektom...
Klarksonovo maslo, teški šovinista i naravno nacionalista koji još ne može da se pomiri da su njemački inžinjeri za desetljeće napredniji od britanskih.
Ukoliko već tako vrsno poznaješ Klarksonov lik i rad, trebao bi znati da su sve njegove opaske uglavnom krajnje ironične i da se svi iz Top Geara šale na račun Velike Britanije skoro isto kao i na račun ostalih zemalja.
@hahustastu Sve njegove šale prema nebritancima su krajnje morbidne, šovinističe i rasističke, a prema Britaniji i Britancima odmjerene i uglađene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
niko nikog ne voli!
ja volim sebe t.j. mene ;)
ja sam sebe mrzim najvise...brijem se zatvorenih očiju ba!
engleski supci,neka su ih otjerali,dosli provocirat..americki kerovi !!!
Samo smo mi i braca nam arapi neovisni
...mislim da je šteta zapaliti automobile koji su već ušli u kategoriju "oldtajmer"...al dobro, englesko poimanje glamura je, otprilike, ko i englesko poimanje pravde...nači, "blago specifično"...
@pascal Slazem se s tobom 100%. Daleko najbolji humor, i svaka njihova emisija mi je veliki odmor. Ali nije za svakoga definitivno.