Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ni meni nije jasno sta sajam radi vise u Detroitu kad je Detroit u zadnju deceniju grad koji crkava, koji ima 800 000 stanovnika i kojeg je autoindustrija napustila i autsorsirala vani.
detorit je mrtav grad odavno samo sto to mediji ne objavljuju demokratija ona njihova:)
Izvini jarane ali si totalno ti je glup argument. ///M5 kralj. Uostalom ///M5 je 2010 godina a koja je to godina AMG. Glupost porediti dva izvrsna automobila. Moj ukus ///M5 a ti ganjaj sta hoces.
@///M5 Ko kopira šta? Ovo je znak AMG-a(AMG osnovan 1967): http://0.tqn.com/d/suvs/1/0/G/L/0/-/M-B-ML63-AMG-logo.jpg Dok je M osnovan 1972. Dakle, ovo je logo AMG-a: "/////AMG" Da BMW može napraviti jaču mašinu(a da ne eksplodira) napravili bi je, ali nije ovdje samo o konjskim snagama riječ, i obrtni momenat je mnogo veći nego kod M5, E63 ima 800Nm, a M5 680Nm, E63 ide do stotke za 3,6 sekundi, a M5 za 4,3 sekunde... Jednostavno, E63 je puno jači, brži, snažniji....
@/////AMG Pa sto kopiras BMW stil? M5 je bio i ostao kralj, Mercedes moze uvjek uzeti drugo mjesto, ali mislim da i tu nebi mogao biti. Znaci 585KS znaci BMW pokopan? haha, pa i BMW moze staviti masinu i sa vise KSova ali nije to fora jarane.
E da mi je tvoje brige paša
Mercedes-Benz E63 4MATIC AMG 5.5 L, V8, 585KS, 800Nm, 0 - 100 km/h za 3,6 sekundi http://www.youtube.com/watch?v=ixfJxyIHx2Q BMW M5 je definitivno pokopan.