Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanci mu vjeruju vise nego banci u kojoj pare drze... Njegovo velicanstvo VW GOLF !
Al najgore je to sto bosnjo kupi razdrndan golfa 4 5 6 i istrese love toliko da bi mogo da kupi duplo mladjeg francuza. poslije mu se svakih malo kvari nesto a dijelovi skuplji od francuza. nikako bosnjo da shvati golf 1 i 2 nema nikakvih dodirnih tacaka sa novijim generacijama osim imena.
seiko Jedan sam od onih koji su kupili duplo mladjeg francuza (Peugeot 307 facelif OXYGO 1.6hdi 2008. gosite 16000KM placen prije dvije godine) Proklinjem dan kada sam to uradio, a mogao sam da kupim Golf MK4 za 12000-13000 da je od zlata, ali isao sam na to da uzimam mladje auto i eto, ulozio u njega toliko para da sam mogao i MK5 kupiti, sve zivo se kvari, sijalica da kupis 1000, 1001 pregori, senzori svi moguci piste i kad trebaju i kad ne trebaju, veliki servis skup ko pticije mlijeko Tako da francuz u moje dvoriste vise nece... A da, imao sam golfa trojku 1.9 tdi 110ks, presao 1.100.000km.. Samo turbina otisla, nju zamjenio i auto kao novo da je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...mk 1 i mk 2, statusni simboli imućnijeg dijela socijalističkog radnog naroda...durabilan skoro ko lada, udoban ko drvena klupa u parku...mk 2 omiljeni subjekt "mobilizacije" za "potrebe te-o" 92-e, u značajnom % savijen oko bandere već nakon par stotina metara...takođe, uzrok misterioznog nestanka trafo ulja iz brojnih šeherskih trafo stanica..trenutno, subjekt "mećanja" raznoraznih led svjetlosnih grupa, što sprijeda, što straga...
Valjda - UNIŠTIVI GOLF , ja VW sve do jednog spalio i u staro željezo odvukao
Učesnik, a češće i izazivač 99,5 % saobraćajnih nesreća u BiH. VolksWagen = Auto ubica ljudi.
Hehe, sedmica se prodaje lose, pa malo reklame.
Sedmica se prodaje lose, pa malo reklame.
golf pobio vise ljudi od rata
Nije mecka al kako Sejo rece: "GroSe kvalitet, das ist kvalitet"...
Nista nije kao sto je nekad bilo, tako ni golf.
Bosanska majka
Volio bih mu vidjeti kraj.
Zašto? Zato što je to simbol našeg siromaštva i neimaštine. Volio bih vidjeti da nam je vozni park kao npr. u Sloveniji. Golfa ima u procentima onoliko koliko i drugih auta. Niko ne pravi od njega legendu, niti mu se klanja, niti smatra da je najbolji. To je samo još jedan u nizu prozvoda široke potrošnje i ništa više.
To su reći kola!