Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sto se issmija posteno,kontam sad eno predstavljaju neki tamo v8 od min 250ks.hahahahaaha al ko zna mozda su tih dodatnih 5 konja neki cistokrvni,pa bolje trce,a ne ko ovi dosadasnji fijakerasi s vrela bosne joj reklame u pm.ko god da vam je za ovo platio reci te mu da nemam namjeru kupiti ovaj cirkus od auta
Ccc, jes se vala bas odrazilo... jel autor clanka uopste procitao sta je napisao?
Dodatnih 5 KS, odrazilo se na performanse, pa tako ubrzanje do 100 km/h sada traje 13,8 sekundi umjesto 13,9 sekundi, dok maksimalna brzina iznosi 156 km/h za razliku od prethodnih155 km/h.