Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tko preživi spašavanje u tom vozilu..pričat će nam kako je :)
Lotusov dvosjed neće moći da prevozi pacijente, ali će omogućiti bolničarima da brže stignu do povrijeđenih i pruže prvu pomoć.
Kad Mara ima masla i po guz... se maže
Jarane nisi brzi od Azraila ;)
bjednici bolje bi vam bilo da kupite sebi koju nuklerarku pošto vam ubrzo sljedi uvodjenje demonkratije nego što se preseravate hebo vas otac primitivni
Dok ova stigne sa ovim automobilom do jednog bolesnog ima da napravi 5-6 teze povrijedjenih :) Al ne kazu djaba da ce za njom ici prava hitna da kupi pacijente :D
Prije ce motorom stici do pacijenta i sa istom medicinskom opremom.
Ovo je auto kojim ce se samo dodatno ugroziti zivot pacijenta koji ceka ljekare a oni se negdje usput "zakucali" u drugo auto i izazvali jos vece stradanje! Pa gdje idioti misle uopste da neko vozi auto 250 ili 270 km/h, a ako ga nece toliko voziti mogli su onda i nesto sporije da kupe. Ovo je pokazatelj sta se desi covjeku ciji intelekt ne prati njegovu moc, bilo da je u pitanju fizicka ili ekonomska moc.
Najbrzi presretac.. najbrza hitna pomoc.. najveci toranj.. najvece vjestacko ostrvo.. ovi ocajno pokusavaju parama da izljece kompleks nize vrijednosti.. A nebitni su
Arapi odnosno seici su sramota danasnjeg doba, ako je Bosnjo i od kog pametniji, pametniji je od Arapa prosjecnog...Pa ti isti Arapi, mali procenat ih je samo pismeno i to naravno ovi sto su bogatiji i koji dolaze iz imucnijih porodica Toliko novca imaju, toliko rasipnistvo, a ni jednog skoro naucnika nemaju, nista da izume ili da se necime pokazu svijetu i budu od koristi covjecanstvu u bilo kojem segmentu osim sto znaju samo rasipati novac od nafte koju im zapad proda i kupuje i sto se znaju popeti na zene..
http://www.youtube.com/watch?v=bYkT6uJeYq0
A ne kod nas,dok im objasnis gdje si.... Kod nas 'mozda dodju'
obavezno treba mu ugraditi i kuku i kakve civare prikaciti na kuku pa bi pacijenta ipak uspjeli dovesti do bolnice ! vela havle ...
ma daj cirkusanti samo nek je prefiks najjj stokaaa
"proseku", ee klix, copy/paste mašinerijo!
Vama je haram kruha dati
Ovo ce biti onaj Alladinov leteci cilim. Ljudi, kod ovih nema gladnih a naj siromasnija populacija su im oni koji jos nemaju milion Eura na racunu. Ali, evo primjera kako vlada radi za gradjane. Nasi politicari bi mogli nesto nauciti od ovih bogatasa u bijelom.
cini ti se plavi da nemaju siromaha imaju, imaju.. a pogledaj one silne radnike iz drugih zemalja koji rade na izgradnji kako zive tamo i gdje su smjesteni i koliko malo su placeni..a i domicilno stanovnistvo ako nisu visokog ranga eh znaju oni kako im je. normalno da nam daju samo sjaj i raskos.