Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da imam pare sigurno bi uzo SSC Ultimate Aero jer je to po meni najbolje auto koje sam vidio
E, e.biga! Ne trosi galon na 10 milja. Nego americki galon na 23 milje prosek. Ili ti 12 litara na 100 km. 7.5 eura za 12 litara izadje u Americi.
hajde ne prepucavajte se na svaki j... clanak. najbolji je bijeli x5 sa crnim felgama...oderi ga blaz ! :)
@Prirodnjak Svaka cast care---samo ti pretvori tu Americku limuzinu u traktora pa ori njive po Wisconsinu. Ionako nista nisi drugo ni naucio Ko je cuo jos da nekome treba 3.8 litarski motor matereti? To je u SAD-u izgleda glavna stvar, a sto trosi 10g/mi to je ok!
Sve je ovo \"svircen kurcen paradajz chorba\". Skupo i glupo. Jedino se voze ovakvi automobili u idealnim uvjetima na idealnim putevima. U slucaju snjega,kise jake ili \"sumskog puta\",poljane,ne mozes ih mrdnuti. Zato ja vozim \"Dziponju\" wranglera za petoro. 3.8 masina ide do 1.2 m kroz vodu,preko 40cm kamencina,blato,njiva,pjesak itd. 180 komotno na auto putu a jos mu se skida i krov,po potrebi. Sve to za 23 000 evra glanc nov u americi.Moze da vuce dve tone a i da ore po potrebi.
Procitajte prvo O CEMU SE RADI OVDJE pa razmislite da napiste komentar .... ovo su FABRICKE SERIJSKE cijene, a ne neke aukcije, prerade i ostala sranja zato se ne blamirajte...
ne mislim marshala tita, nego ovog sto je komentarisao kao prvo ime tito treba da nosi neko pametan a ne glup kao vasa malenkost a kralju ne kaze se barbus nego BRABUS,malo se infornmisi drugo pogledaj koje su kategorije auta ljubi brat svog glupana ;P
ja koliko znam , Exelero je napravljen po narudjbi FULDA kompanije i postoji SAMO 1 primjerak tog automobila, dakle unikat je. Cijena od tih 8 miliona za takvo auto nije onda relevantna i ne moze se to auto porediti sa ovima koji su napravljeni u barem dvadesetak primjera vise. A ako vec trazite dlaku u jajetu, onda za najbrze auto proglasite one sto ih voze sa mlaznim avionskim motorima u pustinjama i sa kojima probijaju zvucni zid, ccccccc
sreca pa se maybach moze ganjati sa veyronom...ovo je druga klasa auta...koji si ti levat
Ružni do bola ..............
Ovaj Lamborghini je fakat moć!!!!
Tacno je da je najskuplje auto na svijetu Maybach Exelero (8 miliona dolara). Meni nije jasno kako neka budala moze da pljune toliko lovu za jedno auto, samo godisnje osiguranje ga kosta bar pola miliona dolara.
Radi se o serijskim modelima ne Maybach-u kojeg narucujes, ne o Ferrari 250 GT koji je old timer kojeg kupuju kolekcionari, da Ferrari je najskuplje auto ikad placeno al ne kao serijski model!
Prvo, najskuplje auto na svijetu nije ni Brabus SL65, ni Exelero, ni Veyron, vec 1961 Ferrari 250 GT (SWB California Spyder), koji je prodan na aukciji za skoro 11 miliona USD. ($10,976,000). Ova cifra je ipak poznata. Ali, mozda nije ni ovo zavrsna tacka, jer je doista moguce da neke privatne aukcije nikada i neizdaju podatske o prodaji--kao i privatni kolektori. Znaci, pisanje uz vjetar! Za Sa-X ----------- Kada su statistike u pitanju, podledajte malo sire. Kazala, rekla...tipicni balkanski mentalitet.
eh valjda jednog dana provozacemo i mi vako nesto