Kao ambasador brenda
11

David Beckham u novoj reklami vozio Maserati GranTurismo

D. B.
Maserati GranTurismo se vratio u ponudu italijanskog proizvođača, a najnovija verzija je uglavnom zadržala poznatu formu koju entuzijasti i fanovi vole i poznaju.

U novoj reklami za GranTursimo pojavljuje se slavni engleski nogometaš David Beckham, a nazvana je "GranTurismo and David Beckham - From you to a new you". Popularni Becks je vozio automobil na dva načina, opušteno i udobno te prilično dinamično.

Novi GranTurismo pokreće Nettuno V6 motor koji je prvi put korišten za model MC20. Svi GT modeli standardno imaju pogon na sva četiri točka s tim da prednost imaju stražnji točkovi. Postoje tri verzije, a jedna od njih nudi potpuno električni pogon.

U verziji Modena, Nettuno motor razvija 489 KS i 600 Nm obrtnog momenta, dok Trofeo isporučuje 550 KS i 650 Nm obrtnog momenta.

Potpuno električni GranTurismo Folgore ima 800-voltnu arhitekturu, nedostaje mu prednji prtljažnik i pokreću ga tri električna motora od 300 kW. Maksimalna snaga iznosi 750 KS i 1.349 Nm obrtnog momenta. Model je opremljen baterijom kapaciteta 92,5 kWh u obliku slova T, koja je postavljena centralno.

Električni model ubrzava od 0 do 100 km/h za 2,7 sekundi i dostiže maksimalnih 319 km/h. Istu brzinu imaju i Trofeo te Modena, ali do "stotke" stižu za 3,5, odnosno 3,9 sekundi.