Nakon 15 godina
0
Clio II odlazi u historiju
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imao sam Clio II Storia iz 2007, mala potrosnja, jeftini djelovi, jos neprezeljena igracka ...
Auto star 15 godina i nesta pises za Golf 2. Golf 2 je auto koje se vise nikad nece niko proizvesti na takav nacin kako je to uradio Volkswagen tj. izdrzljivosti i ostalo. Golfovi ce i dalje ici a to vase auto 15 godina cudi me da se nije raspalo. Danas se \"Dvice\" bolje cuvaju nego neki danasji auti. Pisite dalje sta hocete podrzavajte, svako ima svoj ukus, i ja ovo nebi piso da me nije iritiro komentar koji je napisao \"clio\". \"OLD VW \'s NEVER DIE, THEY JUST GET LOWER!\" Respect!
Clio 1.5 dCi 60kW - Ide a ne trosi ;) Gradska potrosnja 5 l/100km, na otvorenom 3,8 l/100km Jos je fino nakrcan i opremom (za tu klasu i godiste), meni vise za moje potrebe ne treba.
ma joj kad skontam da za cijenu clia 2 neki uzimaju golfove dvice iz osamdeset i neke. koji kreteni majko mila.
Odličan autić, još kad je kao moj 1.5 dci :)
meni je ljepsi clio 2 nego clio 3
Ponosni vlasnik svog Clia...
ja svome cliju jos nisam rekla bye, bye .... odličan auto
ma kakav clio,fabia je auto pravo