Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne dao Bog da se nekome svidi automobil. susretljivi prodavac će reći kako će vas kontaktirati i naravno ne sekirajte se nikada vas neće nazvati niti mail poslati. još im odete u salon i sve ponovite ali opet ništa čak ni ponuda. uslužni do k...a
@Saran61 brat moj lijepi
ja užitka i govana he he he
Ja uzivam na moru, u planini, na biciklu, kada sam sa porodicom, itd. Definitivno ne uzivam u gledanju metalno plasticnih automobila, koji samo zagadjuju, nemaju neki vizuelni identitet (svi slicno izgledaju) i kostaju sve dok ih posjedujes, pije ti pare iz novcanika.
ne znaš ti prasoje o kolima, ti samo tuci krompirčinu pred pokolj.. al username mi se pravo svidja, baš je šega hahah
@///M3 brateu seljacima i dosljama je auto interesantan
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
francuzi samo jedno pokazali ... a to je da ova dodatna oprema ne treba da kosta dodatnih 8 hiljada na cijenu automobila kao kod svaba
Nema auta bez Svabe
Za tebe je "Nema auta bez babe" posto svoje neces nikad voziti nego ce ti ga babo kupiti ili dati svoje ;) A posto je babo seljak to znaci..VW Passat "dizlo". Seljo.
Otidjite u gumu m i ako vas nogom nè nabiju za vas novac dobro ste prosli. Jedva sam cekao da prodam auto. Reno nikad vise i u gumu m nikad vise ni po brisace.
vozim clio dizel i nisam zadovoljan. losa vozila
bašum sagosum (moje iskreno saučešće)
Renault ubjedljivo pravi naljepša auta, pogledajte samo novog Megana i Talismana
@erorr ali i cijene espace i novi citroen grand picasso (koji je proglasen kao najbolji minivan) u 12 hiljada razlike u full opremi ... malkice previse
Jakog uzitka, ruznijg plastikanera dugo nisam vidio. Nema bez svabe nista.
Nek svabo napravi za 35k para da valja pa cemo vidjet'. Moze i reno za 100k napravit ne brini se ali ciljalju drugu potrosacku skupinu sto vi necete da utuvite sebi u glavu.
@maliq53 Glup je ovaj gore, on je komsija automehanicaru negdje u nekom selu kojem svijet zavrsava kod golfa IV i navikao je samo to da vidi kod njega u avliji pred radionom - samo VW, samo Svabo i onda dijete naucilo tako ;) Glupan i seljak.
Francusko smeće.
Jesul aLminijske felge na njima
Pravo je uživanje manevrisati hodom između njih ovim platooom :)