Nove pogodnosti za kupce
0

Četiri godine garancije za Peugeote

Sarajevo-x.com
Peugeot je svojim kupcima u BiH ponudio razlog više zašto se odlučiti za vozila ovog brenda. Od 1.9.2011 za kupovinu svih putničkih modela iz bogate Peugeot game obezbjeđena je četverogodišnja garancija kojom su pokriveni svi kvarovi i neispravnosti kao u dosadašnjoj dvogodišnjoj garanciji.
“Uvođenjem četiri godine garancije želimo našim kupcima obezbijediti još bolje uslove za održavanje vozila ali i pokazati koliko vjerujemo u kvalitet i pouzdanost naših modela. Četverogodišnja garancija na svim putničkim modelima važi od 1.9. a za sve kupce koji su u posjedu Peugeot vozila ne starijih od 18 mjeseci obezbjedili smo mogućnost doplate garancije i do 5 godina. Obezbjeđena je i Peugeot Asistencija dostupna 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici. Pored nabrojanih prednosti četverogodišnja garancija povećava vrijednost vozila prilikom njegove prodaje kao korištenog“, istakao je Ismet Kapo, generalni direktor kompanije Vermont, uvoznika i distributera Peugeot proizvoda za BiH.

Četverogodišnja garancija je besplatna a jedino ograničenje je kilometraža do 100.000 km.

Garancija na dostavnim vozilima ostaje dvije godine uz mogućnost doplate do 5 godina sa razičitim kombinacijama trajanja i kilometraže.