Mercedes za 59.990 KM
0

C-klasa sa AMG paketom

Sarajevo-x.com
AUTOline, glavni zastupnik Daimlera AG u BiH, u saradnji sa ovlaštenom prodajno-servisnom mrežom Mercedes-Benza u Bosni i Hercegovini, pripremio je još jednu atraktivnu prodajnu akciju za svoje kupce. Specijalno za ljubitelje automobila sa sportskim karakterom kreirana je ponuda za C-klasu sa AMG paketom za 59.990 KM do registracije.
Jedan od najpopularnijih modela Mercedesa sada bez doplate dolazi sa opremom koja mu osigurava još više dinamičnosti i ekskluzivnosti. Uz najfinije materijale i najnapredniju tehnologiju, standardna oprema C-klase već ispunjava visoke standarde, a u okviru specijalne ponude obogaćena je sistemom Audio 20 CD, linijom opreme Avantgarde i AMG Sport paketom.

Ovom ekskluzivnom ponudom kupcima je obezbijeđena ukupna cjenovna prednost u iznosu od otprilike 10.300 KM.

AMG Sport paket naglašava dinamičnost i unaprjeđuje funkcionalnost C-klase. Simpatizere sportskih automobila oduševit će prepoznatljiv AMG modela sa prednjom i zadnjom AMG maskom, sportskom maskom hladnjaka i bočnim oblogama. Tu su i AMG naplaci od lake metalne legure, te direktniji sportski ovjes.

C-Klasa u okviru ove ponude sadrži zaista dugačak spisak opreme u unutrašnjosti ali i vanjskom izgledu, a prije svega ističu se ABS, ESP, ASR, te "Adaptive brake" sistemi, ali i automatski klima uređaj Thermatic sa dvije zone klimatizacije, električni podizači stakala, sportska sjedišta, električno podešavanje prednjih sjedišta, naslon za ruke, 4.5-inčni displej u instrument tabli, presvlake od tkanine Liverpool i eko-kože Artico, ukrasni umeci od aluminijuma, trokraki sportski upravljač presvučen kožom, ručica mjenjača u aluminij optici, unutrašnjost krova u crnoj boji, sportske papučice od brušenog nehrđajućeg čelika sa gumenim čepićima, crne podne prostirke sa natpisom AMG i slično.

Vanjski izgled AMG paket ističe, uz naplatke od lake legure i niže podešenim ovjesom, svakako i hromiranim umecima te integrisanim logotipom na prednjoj masci, ali i otvorima za zrak sa mrežastom rešetkom, bočnim ukrasnim lajsnama od poliranog aluminijuma, te zadnjim svjetlima sa sivim umetkom, svjetlima za maglu sa hromiranim prstenom. Diskretne detalje ove verzije čine i odbojnik, zaštitna letvica i poklopac prtljažnika sa hromiranim umecima ali i crne obloge B nosača krova sa visokim sjajem.