Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iako nisam ljubitelj Audija, Quattro je daleko bolji pogon.
@Ishakovich ma sve je to blizu, puno toga zavisi od vozaca kao sto i testovi pokazuju. Na ledu Audi vozio zvanicno najbrzi covjek na ledu i otpuhao ih sve, dok na uzbrdici BMW oduva Audija. Oba sistema su vrhunska to je cinjenica
Teoreticari sa klixa, a u praksi nijedno vozili nisu. Bolji je Quattro u praksi ko pogon i to je Audiju jedina prednost ko autu nad BMW-om.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
a što nisu testirali aktuelnu seriju 3 već ovaj sad već stari model?
I meni je svejedno ko je bolji i ko je pobijedio, ali mislim i da je Audi zadnje generacije dok je BMW stariji tako da TC je mozda unaprijedjen u novoj trojci. Definitivno su blizu i godio bi kao poklon bilo koji od ova tri :))
Ne voziti po snjegu niposto i kupiti bmw-a. Pozdrqv iz Mostara :)
Subaruov 4x4 jedini moze parirati Audijevom Quattru. Realno!
Golf 2 sincro ili Suzuki Vitara hahhahahahahhahahahahahhahahahhahhahahaha
Samo se lako moze prepolovit
Ja bi Aston Martina a vi se palite na švabe!
Odgledao sve, Audi ih pomeo
Audi i Subaru su daleko daleko ispred svih u 4x4 pogonu
Ko god se razumije u auta zna da je Quattro pogon najbolji i najprakticniji u svakodnevnoj uootrebi... A pored toga, XDrive zna biti dobro problematican, to ce potvrditi i istinski ljubitelji BMW-a...
Daj mi oba.
Lada samara
From München with love ❤️
ja ladom izvuko kamiona sa 5 tona drva na vlasicu..
Subaru im je tata svima al poslje njega je quattro definitivno
Subaru koristi predzadnju tehniku quattra tako da ne pricas bezveze ako ne znas