Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto bi reko moj komsija brzic havarija poslje 2 miliona predjenih kilometara treba preventivno zamjenit ulje i kupit polovne gume
A gdje su zamjenska vozila za Golfa 2 haa,, mislim da Golfova 2 ima i preko 2 miliona predjenih 😂😂😂
@Armi Jos nisu nikako servisirani :D
rastavit će motor kako bi utvrdili gdje su se zajebali pa je uspio preći 1,6 miliona km...
Pa koliki je vidi se da je srastao sa autom, da ga mozda nisu i operisali i uklonili taj zlocudni auto?
navozao se auta od njemaca do francuza, jedino japanca nisam ... ni sam jednim nisam imao problema redovni servisi, na ponekom nesto ode, sonda ili nesto jbga zamjenio i picio dalje. nemam nikakvih predrasuda sto se mene tice sljedeca moze biti i toyota. Problem je u ljudima koji kupe polovno auto i prodju jeftino u kupovini i na kraju ispuse, a to da na ponekom autu rikne motor to ima kod svakog proizvodjaca.
A i nije to neka kilometraza, koliko je prešao onaj naš Senad iz Banovića, a nije Japanac.... :)
I sada će Toyotini stručnjaci da analiziraju motor, da utvrde gdje je greška pa da motor pređe toliku kilometrazu, kada bi svi motori toliko trajali valjda se zna ko bi bio u gubitku...
Imam Mazdu 6, 220.000 km bez kvara, samo sam joj zaboravio veliki servis uradit - morat ću ovih dana ... Zato sam passata i halalio ...
samuraj je to!
Naravno da ce proci tolko kilometara kada je motor u tundre tezak i jedva ide. Stariji automobili 70-tih po tri miliona su mogli preci.
Još ga je vraćao jednu 500 hiljada...
"Toyotini stručnjaci namjeravaju rastaviti motor i utvrditi kako je mogao preći toliko kilometara." Znači da vide gdje su se zaj*bali, trebo je dosad 3 nove toyote kupit. E neš više milju gazit :) :)
Pa ponos njihovih inzinjera i kompanije je da motor bude savrsen. Sa tim se Toyota uvijek hvalila. U ostalom, auto kompanije i zaradjuju na rezervnim dijelovima, ne na autu.
kakav je golf 6, 2.0 tdi.. kontam kredit dignut pa seb uzet.. jel ko ima iskustva s njim..
dobar pravo .. samo javi gdje ces parkirat jer imam dobrog druga iz Lukavice ...
U nas predjes 1 000 000km s golfom dvojkom dobijes na poklon dvojku koja je ''presla'' 500 000km.
Kod nas vraćaju satove čak i na motornim pilama!
dje sipa gorivo ovaj?
Da je tri puta na sirokacu otiso crko bi mu motor na 350 000km
u prosjeku dnevno oko 480km... znaci neka je to 5h dnevno u autu, pola zivota prodje u