Oktanski spektakl
9
402 Streetrace u Velikoj Gorici
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
idi memo igraj need for speed-a,a pusti starije da vozaju auta
getača sa slike 1 kriva za ozonsku rupu
Kad seljaci voze dizele. Benzin 4ever! GTI
sta ovaj golfać čadi ovoliko jbt ko da je od tamića motor ubacio pa zivo loz ulje izbacuje na auspuh ccc kločina
zo ovo se zivi... Tuning is not a cryme,it\'s a lifestyle
Samo vi rezite opruge da budete nizi, prva rupa i krivina je vasa. Star je Golf 2 da bi se neko utrkivao i mangupisao, ali na zalost puno ih je takvih.
A da, kod ZaSgreba....
budalo jedna pa ljudi ulazu u auta koja su starija o Golfa 2; naprimjer Mustanga, starog Sls-a i tako. A sto se tice Golfa to je najbolje Auto i naj prodavanije posle volcike(bube)
Seljak iz Doglodam, usuti! Ti znas sta je krntija. Auto je staro 25 godina, ko zna cuvati on nece imati ni kapi hrdje i kad vidis nekoga ko je dosta ulozio u auto kao sto ti kazes od 25 godina, izgledat ce bolje nego to neko od ove ili 2-3 godine starog auta. zato suti i nekomentarisi gluposti dijete, idi se furaj na one od 1 milion koje nikad nesh imati... VW NEVER DIE, THEY JUST GET LOWER!
\'ta te memo pricas, idi vozaj tacke
Samo seljacine ulazu pare u auto star 25 godina kao sto je Golf 2. Pa se furaju da su neko i nesto, dok ne poginu radi brzine u krntijama.