Auto s historijom
0
100 godina Audija
Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cobra ja to da se opustimo malo ne zna se ko kome govori, mojne se vrijedjat samo kazem eto... ne ide ba :D
a veliko i malo slovo ..cccc sta i ti gledas cobra pravo bitno . ja ba ovo ne bil se malo opustili a ti neku gramatiku jos da je znas kako treba.
romell, nepismen si sorry brate, \"se je\" \"je se\"...se ne pise poz;)
dok ga nije folckvagen kupio audi je bio zaista pojam za sve sto nesto kontaju oko auta. slicno je se desilo u relaciji fiat -lancia-alfa . alfa je se otrgla fiatovoj konfekciji i bila je uvijek auto za sebe ali lancia na zalost nije izgradila svoju novu osobnost bar ne komercijalnu. malo proze poslije ovakvih inspirativnih stihova mladog pjesnika jeremija nije naodmet zar ne?
audi , audi, moj ti naudi...