Komentari (265)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trener bajerna je izgubio utakmicu.Poceo izvoditi najbolje igrace 15 min prije kraja
Uvijek se provlace ili ih suci guraju. Real je najodvratniji klub ikada. Cist gol ponisten. Smeca lopovska. Nigdje ofsajda. Ukrast ce jos jednu ligu prvaka
Neuer je izgubio utakmicu, amaterski
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sjebo sudija na kraju
samo je tuchel sjebao. Sudija im je dao i previse vremena da bi se sudija spominjao.
kakav debil, imaš var i frajer odmah dize ofsajd..
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Real prvak
Tuchel - jel to onaj trener koji je dobio pedalu poslije demontiranja Chelsea od strane Dinama? Jel to onaj trener koji je poslao Stanisica u Bayer Xabi Alonsu pa mu tip osvoji prvenstvo ispred nosa? Nitko mu nije ocito rekao da ima kletva lige prvaka: Nemas Hrvata nemas Ligu prvaka!
Doktorat od strane Reala i trenera i igraca,volja,zelja,znanje i naravno uvijek trun srece,kad vidis Modrica s 39 kako uklizava,vraca se i biri onda znas o kakvom se klubu radi,nista slucajno,pobjeda bez i jedne zamjerke,Bayern dotucen i dobro orosao.
Real je jos jednom dokazao zasto su najodvratniji i najlopovskiji klub ikada. Od kad je uveden VAR - kod potencijalnog ofsajda uvijek se pušta akcija do kraja pa se onda gleda VAR, a vec su pokrali i Leipzig. Zasto Vinicius nije dobio crveni za ono protiv Leipziga? Vecinu liga prvaka su osvojili na krađe.
Kao navijač Borusije htio sam Bayerna kao protivnika jer smo navikli igrati s njima ali nema veze jedna je utakmica finale sve je moguće nismo favoriti protiv Reala ali nema predaje neka Borusija dadne sve od sebe možda su nam penali u finalu najveća šansa a možda nekim čudom i u toku 90 minuta volio bi da mi Borusija osvoji pa ćemo vidjeti.
Od ovog Reala samo je Borac još jači sa sudijama
Real je bio daleko bolja ekipa i mislim da se vidjelo i to koliko su trenutno jaca i bolja ekipa. To je tako u fudbalu, od junaka za milisek postanes tragicar, a to su ovdje Tuchel i Neuer. Izmjene bih shvatio da su vodili 2:0 u 80toj, al ovako... Sto se tice sudije, mislim da je za sve bio upravu. Ne razumijem zasto se prica o "golu", kad je igra ranije prekinuta i igraci Reala i golman su stali, pa je ovaj imao prostor da suta. Kad gledam sada ove snimke i sam sam ubijedjen da je offside.
Nije Mazraui u ofsajdu, on je primio loptu
Ovo je vise smiješno uefa i fifa trebaju biti zatvoreni a fudbal zabranjen, bogati ljudi tj zlicinci i njihove ,,postavljene vlade,,po čitavom svijetu su uništile svaki sport i idu ka krajnjem cilju unistenju čovjeka kao društvenog bića
sta pricamo ljudi, rame je bilo u offside-u. Istina, greška je što sudija makar nije pogledao jer je u tim trenucima utakmica to nekako i normalno, ali je offside cist, neuer je tragicar i to je jedina istina.
Barcelona trenutno u ovakvom stanju ne bi mogla ni namještenu utakmicu odigrati u svoju korist
Zna se ko je tata igre, lagani budite i kad vec komentarisete pogledajte malo bolje situaciju za taj "offside"
Kae Tuchel Terzicu... mi igramo danas protiv Reala... Terzic Tuchelu.. mi 1. Juna.. 🤣
Ama o cemu vi pricate Real vako nako da im nije bilo noera primili bi 10 komada Real bolji u svakom segmentu igre.
bayern pogriješio što je poveo ,jbg svi su znali da je "remontada" u najavi bila a ruku na srce bolji je tim prošo dalje
Sad rukovodstvo Bajerna može lagano i bez ikakvog pritiska, pisati saopštenja podrške izraelskom genocidu u Palestini , a svoje igrače koji ne misle tako , kažnjavati izmišljenim povredama i sl..