Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. Klix u Dubaiju. 2. U Skype aplikaciji Dino & Tito želi kupiti klix. 3. Slijedi logičan zaključak: Upravo se u Dubaiju odvijaju teški pregovori oko kupovine Klixa.
Skype?
Uh kad se sad udruže Klix-ovci i NIP-ovci poslije red bull infuzije iz Dubaija.
Copy paste ili kopi pejst ;)
tezina je bas najbitnija stavka
Čim predstavlja opasnost za apple odmah Američke sankcije
Samsung tata, čuj Huawei 🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 cuj Samsung ni manje ni vise hajdi da rece Iphone pa razumijem… Najjaca kamera je u Huawei dok ne ustabile platformu ostajem na IOS-u Lp
Koreja kad je tehnologiju izbacivala Kinezi su jeli rukama.
HUAWEI meni lično najbolji telefon koji sam koristio, od P90 do P40 serije, čak i danas rasturaju mnoge druge novije telefone, ali nakon toga bez Google podrške nije mi se dalo zezati, Xiaomi 13T Pro za sada radi svoj posao jako dobro!
Sideloading gapps je pravo lako.
yebase nas zuti svakako 🤣🤣🤣
sreca u nesreci je sto zutaci nisu bas obdareni pa ce muke biti manje 🤪🤪🤪🤪
Realno najbolji mobiteli ali sam prešao na Xiaomi samo iz razloga što nema Google (znam da ima ali mi se ne zeza sa tim) i zadovoljan sam.
Jel oni ovu zaista porede svoje skalamerije sa Macbook laptopima?
Jaki ko beton, najbolji mobiteli.
Dobar je Hjuavej, ali su ove cijene gola voda.
Kinez?? To cak ni Dodo nas ne koristi ;)
Ti nikad neces biti kao mija mati