Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koje su to brojne realizirane aktivnosti, napisite barem jednu
Punjaci metaka, pa to lovci na zapadu sami rade u svojim podrumima. Namjenski.
Da pune patrone a ne 12.7 koji se koristi u profi vojsci. Ne pričaj gluposti
Bosna i Hercegovina ima razvijeniju namjensku industriju od Hrvatske koju u tome koči NATO. Na sljedećem sajmu će biti još najmanje dva drona. Već su napravljeni predugovori za njihovu prodaju Kataru i Azerbejdžanu. Na testiranju vani pokazali su se učinkovitijim od nekih koji su duže u upotrebi.
Čestitam ljudi ovo nam je u 2024 trenutno najveći uspjeh , imati štand u Maleziji je neprocjenjivo 😂
Eh moj some. Naše oružje i na Zapadu i u zemljama bivšeg SSSR-a. Ovo je pokušaj da se proširi tržište na Aziju. Namjenska industrija je najprofitabilnija industrija u BiH a to slunto našao njima da pametuješ
jel se moze vidjeti koja slika sa nasih standova sta nude na tom sajmu? namjenske lopate , ogrtaci za zimske uslove i sl..
mesing , punjen barutom i olovom