Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba uvesti svijet u treći svjetski zato svim silama se demokrati trude da Trumpa izbace
citam komentare "strucnjaka" ovdje i stvarno je jasno zasto smo u teskom qrcu
Hebo te Trump, proruski kapitalista, samo se bori za svoj džep a zna da rusi imaju pare i da će mu platiti koliko treba da im i državu proda a ne nekakve male države poput nas!!!! Toliko štete nam je nanio pa sada MileRonhil priča o secesiji umjesto da su ga kod prvog spomena zgazili ko opušak!!!
citam komentare "strucnjaka" ovdje i stvarno je jasno zasto smo u teskom qrcu
duboka drzava u Americi znajuci da Tramp vjerovatno vodu u odnosnu na Bidena pokusava da zabrani Turmmpu ucetsovvanje u Americi i sada mi je jasno da je Korona vjerovatno djelomicno i napravljean da bi glasali u odsustvo ljudi i da bi tako falisrali glasove i izbore i pobjedu Bajdena, sve je kotnrolisano od duboke drzave , oni prave nered na svijetu i nered u samoj Amerci , inace amerikanci su dobri samo ti bankari sa strane ta duboka drzava CIA sve unistava
Šta bulazniš!!!
Što se ne povuče kao gospodin?! Yebbo ga inat!🤔
Nisu mi jasni iz kojeg interesa i neki Bošnjaci verbalno podržavaju ovu nakazu. Tramp bi prodao i svoju mater za novac. Prstom ne bi mrdnuo za Bošnjake. Čak naprotiv. Poklonio bi ih na tanjuru Putinu, Vučiću, Dodiku, Milanoviću i Orbanu. Ko to ne vidi, stvarno je slijep.
Ne bori se niko od njih za nas ali je istina da Trump voli samo novac a Rusi ga imaju. Dodik će pričati ono što Putko želi da čuje da bi mu ovaj isposlovao neovisnost RS-a
Tramp odnosi pobjedu , to vidi svaka budala koja pročita 14.amandman do kraja , tu fino piše "i onaj koji ih brani i pruža utočište" Inače je kompletna vlada iz 1945. i dva mandata otad trebala dat otkaz jer su dali utočište 1000 odbjeglih nacista a njihove odluke proglasit nevažećim tj , atomska na Hirošimu i Nagasaki - nelegalna , hladni rat protiv komunizma - nelegalan , rat u Koreji - nelegalan.
Nosi ga kuci.
@user5739 dobar si, mislim da te Ameri trebaju.
Doce do gradjanskog rata . Amerika je smijesna drzava postala , cak I Amerikanci tako gledaju na svoju drzavu . Musko se osjeca ko zensko ma nije problem to u americi, odma dobijes status pacenika zasticena si osoba svakako . Imas muda ali se osjecas ko zena bolesno , i tim istim majmunima dozvole da se takmice u sportu protiv pravi zena sto znaci da istu svlacionicu djele i tako se zene osjecaju silovane psihicki .
Hoce. I Sta sad? Ti opet imas platu od 600 KM 🤣🤣🤣
Sad ce krezubba sirotinja da slusa teoreticare zavjere i ponavljati kao paoagaji da trump nije nigdje rat zapoceo😅
Da mu nisu ukrali izbore, ne bi bilo rata u Ukrajini, masackra na bliskom istoku. To nekima ne odgora, znamo ko su vise se i ne kriju. A sada mu isti ne daju da se kandiduje jer znaju da ce pobijediti.
Znaju sluzbe koje upravljaju amerikom da bi trump zaustavio ratove od rusije do izraela, stopirao promjene za lazne klimatske promjene, nove pandemije i slicno. zato svim silama ovog covjeka hoce da diskredituju, zato su ga i prvi put skinuli
gledaj minusa od čorave buranije.
Zuta Patka gotova !
tip koji je premjestio izraelsku ambasadu u Jerusalem i obećao da će zabraniti Palestincima ulazak u SAD trebao bi biti diskvalifikovan iz kandidovanja.
No passaran! A ovi sto lupaju minuse - mamu vam nacionalisticku! Kud vam „stari“ nije pobio sve dede i nane/bake!!
Koliko ga se samo boje da su spremni na sve. A ako ga ne ubiju, pobijedit će jer ovakve stvari mu daju vjetar u leđa .
Još 16 pokraina u Americi diglo tužbu protiv žutoga to je to šah mat,samo su tri dovoljne da to priznaju a već je Colorado to prvi uradio.Drag mi je žućo ali su mu dani odbrojani terete ga ćak i za državni udar a to je u Americi veoma ozbiljno,dobro će proći ako ne ode i u zatvor.Sve su mu ovo spakovali demokrati a i pojedini republikanci što ga se plaše.🎭
Pada to na vrhovnom sudu, džaba prave senzacije ovog tipa.