Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj unistili S300, jako dobro se zna kako i na koji nacin je Turska likvidirala sve protuzracne obrane u Siriji... isti princip je i cionisticka tvorevina napravila... prepis od turaka...
Koristili su male kvadrikoptere koje mozes u Bingu kupiti. Lansirali ih unutar Irana (placenici cionisticki). Nista izvan Irana nije doslo. Ne mozes kvadrikopterom nosta unistiti. Druga faza je trebala da bude rakete ali Izraelci ih nisu ispalili. Propast ziva i kao sto rece izraelski ministar odbrane JADNO od Izraela. Samo se ovaj klix sturi da nafali Izraelce.
Koristili su male kvadrikoptere koje mozes u Bingu kupiti. Lansirali ih unutar Irana (placenici cionisticki). Nista izvan Irana nije doslo. Ne mozes kvadrikopterom nosta unistiti. Druga faza je trebala da bude rakete ali Izraelci ih nisu ispalili. Propast ziva i kao sto rece izraelski ministar odbrane "jadno" od Izraela. Samo se ovaj klix sturi da nafali Izraelce.
sejtanyahuu je cilj da se odrzi na vlasti pa i pod cijenu ww3 i cionacistickoj zmiji ce se morat stuc glava do kraja ko i nacistima 45'
Izgleda da im je Izrael poslao hebenu poruku. Pogodili neku tajnu bazu što Iran nije očekivao. Samo lahko je kada ti Englez, Nijemac, Francuz, Arapi i Amerika daju intel. Ali Izrael jeste svjetlosnu godinu ispred Irana što se tiče tehnologije.
Kakve tehnologije da im nije amerikanaca ne bi mjesec dana izdrzali sve sto imaju im je amerika dala pa cak i te nuklearke sto posjeduju to im je amerika dala da se osiguraju
Izrael trenutno čini najveći zločin protiv čovječnosti genocid istrebljenje palestinskog naroda. Ubija neduznu djecu I bebe da bi u potpunosti istrijebio jedan narod. Kad to radi oni su u stanju koristiti i otrove i nuklearno oružje samo da dođu do cilja. Nisu oni opasnost za palestince samo nego za cijeli svijet pa s tim i za sve jevreje. Zlo je potrebno zaustaviti dok ne bude kasno. Oni ne zaslužuju podršku. Bogatstvo ne vrijedi bez života i zdravlja.
Slijedi vikend program