Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je razlika između Srba i Izraelaca??!! nema je!! lazi lazi samo lazi i opet samo lazi.
BEOGRAD PRVI JUDEN FREI GRAD NA SVIJETU HISTORIJSKA ČINJENICA. ISTA BAGRA. A DRUGE NAPADAJU ZA FAŠIZAM. SAMI NAJGORI SKOTOVI
Pregledajte cijesti u zadnj8h nekoliko godina i vidite ko je sve isao i koliko puta u izrael iz bosne i srbije, i sve ce biti puno jasnije odakle dolazi ova propaganda kod nas...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Možda bi trebalo zaustaviti Izrael jer od vas zidova se može svašta očekivati a od Irana sigurno ne
Tako je
tako je brate 100% tacno 👌👏☝️
Svijet mora prepoznati Izrael kao terorističku državu, I tipove kao Netanyahu kao psihičke bolesnike I pružiti I'm odgovarajuči tretman !
Treba biti pazljiv sa tumacenjem Tore, jer ako procitaju da im je Rim obecani grad - slijedi isto ovako sa slike ali zna svijet ko je agresor
To oni i hoče da uvuku cijeli svijet u rat.!! Čifutčići maliii pogani
Skiče Chifuti mali. Prepali se velikog Irana
Tako i nasi vlaji sa karpata govore da bosnje hoce đamahiriju u evropi. Sad znam od koga prepisuju!? samo je njihov problem sto su jadne fukare u odnosu na ove akrepe.
hahahah što bi rim napadali? prvo će napasti tamo gdje su suniti..njih naj ne vole, a jevreje samo ako moraju baš :)
Da ti vehabitos znas koliko si pogubljen i ko je glavni sponzor wahabi doktrine zaplakao bi.
Iran kao njihovo ogledalo!
e u Bosnu ti ga nece pasti mozda zaluta koji dio al nismo vrijedni trosenja
Samo ako ima dovoljno glupih da povjeruju u ovo. Njima više niko ne vjeruje ni da je trava zelena.
Ucenici Srba
Autori eurabije i čitavog niza huškačkih knjiga i promo materijala za neonaciste po Evropi su Jevreji cionisti. To im prolazi kao i sa ISILom jer su neonacisti poznati idioti bez mozga kao i islamisti, tako cionisti osiguravaju da se dvije grupe idiota međusobno ubijaju, mrze čitave identitete koje druga grupa "predstavlja" i dalje eskaliraju, prazneći prostor da se ovi Gazde nasele kad Izrael im čitav Izrael postane premal. Čemu onda čuđenje za ovu sliku.
Sve se krece u smijeru rusenja Al Aksa dzamije jer zidove zele da prave svoj hram na tom prostoru a onaj ko ne zna Vatikanski plan je uvijek bio dole se usidriti i ujediniti sve religije. U kojem smjeru idu evo vidimo. Kockice se slazu a koliko ce uspjeti vidjet cemo. Uglavnom sve u svemu nas ceka vrlo haoticno vrijeme.
Genocidna politika, dobro poznata
Sve bi bilo bolje da nema izraela ko sto ga nije ni bilo
Ja h0vana brate dragi ... koliko ta bagra laže crtani filmovi su ozbiljna stvar. Lažu kao Teletabisi!😂