Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili je to da se narod pripremi za slanje trupa u Rusiju? Proslo je vrijeme kada sam vjerovao zapadnoj propagandi, nista bolja od ruske nije. Dragi zapade, ogolili ste se u pokusaju prikazivanja desava ja u Gazi kao nesto sto je normalno... Ubrzo ide invazija na Rusiju, zapamtite sta sam rekao
EU se nije libila osuda prema izraelu, nije zapad samo Amerika
EU su Njemacka, Francuska i Velika Britanija iako sluzbeno nisu. Ostalo su pijuni. Sluzbeni stav EU je sluzbeni stav ovih drzava koje sam naveo. Glavni sef je SAD.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svijet GLUP Cuj njima do pjesme Djeca pobijena!!!!
Ko je vrsio sabotazu na Sjevernom toku i ko je planirao i pomagao masakr na koncertu.Ti koji su to uradili sad se plase sabotaza u svome dvoristu.I ja bi se plasio da sam na njihovom mjestu.
Zašto Rusiji trebaju karte NATO-ovih podmorskih kablova – Što namjerava?https://topvijest.vercel.app
Nama pola džave radi to, Dodik, Nešić i ekipa..
Pa to traje već min 10 g.. Znamo mi za to,znamo za vas FSB agentići..
Jah, nemaju pametnija posla... Pa kud ces vece sabotaze nego da vam zavrnu naftu i plin, ali sprijecili ste ih, sami ste to sebi uradili.
Kao sto mnogi predvidjaju napade na nuklearke sirom tzv. Rusije
I Srbiju treba u istom kontekstu posmatrati jer tamo Rusija vec ima svoje baze za obuku.
koliko je fabrika planulo u posljedne 2 godine, ne bi me čudilo da to već i rade.
Haj ,nek nije makar islamski terorizam prijetnja ,da malo prebace lopticu i na drugi teren.
aha
Djavo vas odnio
Šta očekivati od vla.h.adije
sta oni planiraju i ti si se vratio iz Zenice da će se održati na svemu što ovaj kolega iz Zenice misli da je to bilo moguće dali je netko u smjeni ministra obrane i sigurnosti u cestovnom prijevozu putnika u obalnom području općine u smjeni ministra obrane i zaštite u smjeni ministra obrane i zaštite u ponedjeljak navecer izlazili na svemu ♥️
Rusija dobija rat u Ukrajini ali nisu ludi da provociraju NATO. Koliko ja vidim, SAD i zapad preko Izraela hoce da isprovociraju sukob sa Iranom jer treba sacuvati petrodolar i oslabiti Iran kao istocnog saveznika. Isto tako, treba i Ruske resurse stavit pod kontrolu zapada te oslabiti savez Rusije i Kine jer su oni prijetnja zapadnom poretku koji je baziran na iskoristavanju drugog. Zapad je veci kancer od Rusije, daj bozhe da nisam u pravu.