Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji 'Teroristicki ciljevi' bagro fasisticka!!! Milion ljudi, zena, djece, staraca na tako malom prostoru, i to teroristicki ciljevi?!! Genocidna armija 'junaka'. Doci ce vam kraj, kad tad!
Cudno kako srbi se slazu da je ovo agresija i genocid, a onaj sto su oni pocinili su "samo se branili"
Izraelu se pise gadan kraj.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
UN jedan velika kur** je l sad svima jasno zasto je Hitler ihr spaljivo. covjeku se zgadi zivot sta cionisti palestincima rade
Imajte uvijek na umu da Škuttorska ustašhka stoka jedina na svijetu proslavlja ubijanje palestinaca. Pljunite ta govvna gdje god vidite, to ti ne može biti ni prijatelj, ni poznanik, ni komšija.
Komplikovana je plakati za Palestinom sa američkom k*tom u ustima.
mrkela@ Ako se referiras na Bošnjake, niko ne drzi ki.tu u ustima, samo očekuje od onih koji su mutavog nam predsjednika tada natjerali na potpis sporazuma koji uključuje da se pola države preda agresoru. Oni imaju tu obavezu jer su nas zaustavili da vam se ma.j.ke najeb.emo za sve što ste radili. Kontas li sad? A jasno je da svaki normalan čovjek osuđuje nasilje nad Palestincima.
Porz gradi grad za njiha
Sve je ovo pod okriljem Amerike . Da su ih na vrijeme upozorili dosad bi stali . Ali oni ih bodre kao kačevenda Srbe pred napad na Srebrenicu .
'Civilizovani' svijet više ne postoji. Vratili smo se definitivno u neobarbarizam. Sudi toljaga. To znači da će neki doživjeti jednog dana kako sadašnji vojnici IDF-a kao starci bježe pred sadašnjom djecom Palestine. 'Karma' je čudo.
Zadnje im bilo
Ako nastave napad palestinci ce silom ucci u Egipat i tu je kraj pricce i dogovora sa Egiptom da se prebace u Sinajsku pustinju.
Neko naredbe daje i iznad tog vrha.
Fašistima Cionističkim je malo bilo muslimanske krvi
Nastavak etnickog ciscenja Palestinaca bi mogao posluziti Rusima kao povod da otvore nove frontove u Evropi. Postoji ideja o sirenju konflikata sirom evropskog kontinenta, od Finske do Jadrana. Zapad mora svim sredstvima zaustaviti ratnog zlocinca Netanjahua u destabilizaciji globalne sigurnosti, dosta nam je jedan Putin
cuj protivljenju SAD oni im dali zeleno svijetlo isto ko i milosevicu da pobije muslimane u Bosni
Posle ovoga ništa neće biti isto. Svi najavljuju novi svjetski poredak u stvari novi nivo zla, prevara i obmana će činiti normalni život.
Cionizam = fašizam !!!
"Glasnogovornik SAD-a Matthew Miller kazao je da SAD neće podržati izraelski napad na Rafah, a Egipat je povećao stepen pripravnosti vojske.", nece ih podrzati deklarativno ali su ih vec podrzali paketima pomoci u milijardama dolara i municiji i time sto blokiraju pokusaj razumnog svijeta da zaustavi genocid i pruzi vecu humanitarnu pomoc. Amerika je pokazala pravo lice i usudim se reci da su Rusi za primjer...
Sramno i jadno i čemerno šta divljaci rade ljudima ni krivim ni duznim