Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A nedavno im dali Milijarde naoruzanja
Kako ste divni.
Zar nije vise dosta ratova
Ovo što Ameri rade Palestincima , ovo je pomaganje u genocidu . Čitav svijet vidi da jedan narod nestaje ali oni ni jedne ozbiljne pretnje da izjave prema cionistima .
Dok ameri skontaju koliko ih izraHell benda, bit če kasno i za njihovu zemlju… uvuci ce ih izraHell u selticku samo da sami ne tonu!
ne serite vise zivi bili stvarno sam mislio da su Amerikanci pravedni al sad vidim da je samo propaganda
Folovi neki
Pričam ti priču.
Ovi su davno izdali licencu za genocid, sa isiguranjem od bilo kakvih posljedica
Izrael kontroliše USA. Amerika je okupirana. Izrael plati 100 Mil američkim političarima a za uzvrat dobije milijarde. Kako fantastično glupa nacija...
Nakon što ste poslali svu municiju i oružje koje je potrebno za masakr sad se javno izjašnjavate da kofol ne podržavate. Da vas ne bi mogli tužiti međunarodnim sudovima za pomaganje genocida.
"Nećemo podržati" znači: "Nećemo spriječiti"
Da prevedem. "Boli nas harpun za Palestince i molimo se da glupavi Izraelci izvrše napad da mi možemo oprati ruke od njih. Ovce će zaboraviti ovo do izbora"