Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za Srbe i Srbiju ko je god na strani Pravde ..je protiv Srbije..Srbi bi da imaju pravo ..oduzimajuci ga drugom.
Odlaze jedan po jedan Escobar pa Lajčak, nadamo se da će uskoro Sattler i kauboj Michael
Odlaze, odlaze, ali umjesto njih dolaze drugi, takođe civilizovani, tako da ništa od Velike Srbije. Slijedi guslanje narednih 500 godina o "velikoj nepravdi prema nebeskom narodu"...
vidjet cemo hoce li i njemu naci sta da ga ucijene ili da ga kupe...mada ovaj Pahor izgleda ok momak
Trebaju nam političari koji bi konačno obezbjedili mir i stabilnost na ovom cijelom području. Još jedan sukob bi demografski potpuno uništio sve ove zemlje. I ovaj politički sukob u vidu gotovo svakodnevnih podizanja tenzija djeluje vrlo negativno po cjelokupan život.
Vidi ovog krembila sa teškom retardacijom vlahahaha
Kad otklonite kancer zvani ideja VS i njene promotore i sljedbenike svanut će na Balkanu.Taj operativni zahvat sigurno nije ulaganje milijardi eura u Srbiju već EKONOMSKE SANKCIJE posebno medijskim huškaćima da se tamošnji narod probudi,progleda i pridruži onim malobrojnim,najviše 15% koji vide i ne guslaju kako ih cio svijet eto onako samo što su srbi,pravoslavci mrzi.Da ne ubiše Zorana srbija bi se prije deset godina civilizirala
Eh taj Lajčak, gdje se on pojavi tu trava ne raste..
Na slici Pahor nasmijan , dok se kišobranđzija Akexijus sprema da krene sa grobarskim mologom u predstavi zvanoj ;..mala , slobodarska zemlja zvana Srbija , protiv cijelog (celog ) svijeta (sveta ) i ONN.., veliki vođza sam protiv sviju , bori se , prsa u prsa , ranjavan više puta , al i dalje na braniku poljanćetu otadzbine..🥴😁 ..
Situacija je zabrinjavujca, ali zbog koga? Zbog jednih te istih koji su sijali strah ovde i prije 30 godina.
Umjesto što se Balkan uzda u EUFOR i kojekakve Čemeričke laži bolje bi bilo kovati planove i graditi prijateljstvo (iz interesa) s Albanijom i Kosovom pa i Hrvatskom, CG i Makedonijom te pravovremeno djelovati i krenuti na Belgrat te izvršiti operaciju otklanjanja tumora Balkana. Belgrat je ravan i divan za rata, a voda jedva čeka da pocrveni. Mada ko još radi za državu.. Sve je keš $$$$$.
Da li je realno da jedna Servija izmišljena ovoliku pometnju pravi i skreće pažnju na sebe.. Pa ti nemaju ni čojstva ni herojstva u sebi. Operacija čišćenja Serva bi trebala da već počne, a maticu u potpunosti razoriti, ništa defanziva samo ofanziva i brutalnost.
U nazivu te ''zajednice opština'' ne smije biti naziv ''servska''=kmettovska, ni u kojem slučaju, jer će pomislit' da je to kmettovska zemlja, kao što su počeli umišljat' da je bosanska zemlja na sjeveroistoku Bosne ropska=kmettovska, što niti je bila, niti je sad, niti će ikad biti ičija osim BOSANSKA. Zato se i zove Bosna.
katica bi rekao zadovaljajuca