Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imena nam dajte!Imena tih idiota koji upropastavaju uspjehe ovih divnih sportasica!Dzubrad jedna odvratna!A plate uzimate,smetljari jedni!
Alija Fatić, Milutin Popović ,Adnan Talić , Dino i ostala ekipa....
odbojkašice uvek zgodne guze
Posebno ove naše u plavim šorcevima. Ne možeš ih štipnuti, kao lubenice.
Nakon ženske košarkaške koja jentrebala biti prvak evrope na redu je razbijanje ženske odbojkaška koja je bas napredovala zadnjih par godina i cure imaju sjajne rezultate
Ali se uredno uzimaju pare, jesmo glupi oze me.sacuvaj, neko dijete je moglo apravit kakvu karijeru otic u jacu ligu zaradit sebi sta a.ne imamo.mi za.to neaposobne a natod suti
smijeniti ih a pošto je sistem atakav da to vjerovatno nije moguće odrezati im 50 % plate narednih 6 mjeseci...
Pa ima gtrs. Neka I oni malo finansiraju. 90% te djece I dolazi iz tog entiteta. Sve se svelo na Sarajevo.
OS BiH . Mozda ovi iz federacije misle da su ih postavili u Oruzna Snage BiH. Posto se imenuju podobni a ne sposobni. Nebi me cudilo da doticni ne znaju sta je odbojka!
Uzmite im plate
Trebalo ih je davno smijeniti, kazniti i zamijeniti novim, normalnim članovim OS FBiH...
Ko su ti ljudi imenom i prezimenom!