Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Igrači i klubovi koji nemaju fer-pleja, morala, obraza i stida ne trebaju da igraju niti da se uopšte bave sportom!
Da su ljudi, pustili bi iduci napad gostima da zabiju gol.
Jel imalo stid ovog sto je zabio gol. Sramota
Ovog suca treba pod hitno poslati da uči pravila, bar deset godina!
Ko je kriv Vico Beus Gigović Bandić?
Nadnaslov vam je za anale novinarstva!
Nije neregularno, ali nije ni sportski, i kraj priče
@wolf07, kako nije neregularno, nitko nije izveo slobodan udarac, već je igrač sam uzeo loptu i više puta je imao kontakt dok je šutirao. On može samo jednom dotaknuti loptu, ako prvi igra poslije prekršaja!
To je sve odraz naše sportske kulture i sportskog duha. Duboko smo zaglibili i svake godine je sve gore i slabije, što klubovi što repke u većini sportova ne samo fudbal.
Odron nadam se da će Jedinstvo ispasti i nikad se ne vratiti u federalnu.
Ovo je bas dno dna
Bihać zaslužio da ispadne
Meni je ovdje sve regularno,dobro su i prošli kako su igrali
Veća gospoda bi ispali da su pustili go Mladosti u sljedećem napadu
koliko ovakvih golova se postigne u svim ligama, sudija nije svirao, šta to nije regularno ?? ko je stao ?? tri igrača u odbrani i kreću se, šta je problem ??
Ipak ima smisla potez FK Sarajevo kad su prekinuli utakmicu protiv FK Vico-Dodik
ovi primili pare od Toška da izbace jedinstvo. Doboj Kakanj raspad. Ne trebaju ni igrati . A gol regularan. Nije sudija ništa svirao i niko nije stajao već su igrali odbranu.