Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ibrasime pitali tebe iko isto u kuci, ili si mu samo dva puta hjebo mater! Pa moj Ibrasime!
Što? Ne može se izabrati drugacije i bez ''tradicionalnog, šta će reći drugi''? Mora se zabosti nos u tudji život?
Glupp i tendenciozan tekst prenesen iz hrvatskih medija...nedavno je Edin za Njemačke medije izjavio da mu je nacionalnost nogomet!!! Pustite čovjeka na miru i jedni i drugi i treći i četvrti...!!! Bagro balkanska!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pozurili iz uzp da ga uknjize sebi. Jadno
Takosu ukrli vosanskog tornjaka i bosanskog konja. Od italije su pokrali kuhinju itd itd
Balkan je čudo. Svi se isto ponašaju. Sve što valja, svojataju a što ne valja ili se prešuti ili se gurne pod tepih.
Kada je uspjesan onda je i Edin Terzic Hrvat, ali ne i Zeljko Komsic. Jer ovi koji odredjuju ko je Hrvat, a ko ne su tako odredili. Strasno.
covjek je Bosanac a sto posto ima i Bosanski Pasos.Na kraju krajeva i da ga nema od Jula ove Godine mozes imat dupli pasos u Njemackoj tako da mozes I Bosanski i Njemacki uzet.A govori toliko Bosanski kao i Hrvatski.Otac mu je Bosanac a nosi i Bosansko ime i Prezime.
I jel ti krivo?
Tipicno za nase ljude u dijaspori. Otac podbacio u odgoju i dozvolio da mu sin zaboravi korijene. Koliko smo samo izgubili gradjana iz razloga ato je bosnji skupo platiti za sebe ili dijete administrativnu taksu i izvaditi drzavljanstvo ili pasos, a puna im usta patriotizma. Licno imam desetine poznanika sa stavom: sta ce mi BIH drzavljanstvo, a puni au portali njihovog on-line patriotizma. Isto je i sabglasanjem. Pa iz cijelwe USA ne stigne vise od par stotina glasackih listica
Yebo mu Ibrišim mater
Sto se mene tice, budi sta hoces, to je tvoje, samo tvoje... Ali zapamti da se Hrvatom ne postaje, Hrvat se ne radja, ne... Hrvatstvo se potvrdjuje i ostambilja, najjeftinije ti je to kod Covica...
Halalite mu uspjeh, halalite.
Hrvat po materi hrvat po domovnici po identitetu rođen u njemačkoj otac bosanac pustite ga na miru
EDIN TERZIĆ! I gle čuda svi Edini i Terzići sve same Hrvatine, krštene u crkvi.
tipični copy članak sa hr portala, a oni svojataju sve bosance. neki dan je ivana Miličević bila isto hrvatica
Ako kaze da je nijemac smijace mu se,ako kaze da je hrvat smijace mu se,bosnjak nije... Znaci,covjek bez identiteta.Ex jugosloven
Dobar momak, ali otac bio skrt da plat admin taksu za bih pasos
"Ljetuje u Makarskoj" - a neće Klix da napiše da dio odmora provede u D. Vakufu. Da je dobar s muslimanskom kulturom svjedoči podatak koji su objavili njemački mediji. Naime, kad ga je navijač prije cca 2 mj. pitao za slj. utakmicu: "Hoćemo li pobijediti?" Kratko je odgovorio: "Inšallah!". Hrvati su nam ovako klepili D. Srnu, pokušavali Ibrahimovića a evo sada posvojili i Edina Terzića - samo zato što mu je mati Hrvatica. Kako ne uzeše i Đokovića i njemu je mati Hrvatica?
Mješanac koji je odabrao hrvatski pasos,a imao već njemački što mi govori da se radi o Hrvatu. Jedini koji ga prisvajamo smo mi. Tko nam kriv što sam banana država ?
Jrvatsko drzavljanstvo cista matematika i racunica, da ae ne lazemo
Edin,prava hrvatina.