Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Polako strucnjaci, tek je prva utakmica, tesko je pobijediti Denver 4 puta.
Edwards ko MJ nekad. Minnesota fizički jaka i velika. McDanijels je najboljini odbrambeninigrač!!
Jokic 32 poena, Gober 6 poena...ala ga je zaustavio svaka mu cast...
Minesota ima odlične visoke, Gober fizički nikad jači da isprati Jokića, KAT sjajan ofanzivno, meka ruka a i veliko tijelo za Gordona koji je očajan ofanzivno. Ključ serije nije čak ni Edvards koji je brutalan već MAREJ koji je očajan cijeli plejof, vjetovatno igra povređen ali sa ovakvim Marejevim partijama Denver nema šanse. Denver drže Jokić i Porter, klupa je očajna u odnosu na prošlu godinu. Biće ovo dobra serija ali mislim da je Minesota bolja trenutko kao ekipa.
Odvratan lik fuj. Ne sporim kosaekaske kcalitete ali je ovako fuj
haj ne seri
Kako se sve u zivotu vrati i slozi. Prije par sezona je ismijavao Goberta, trpao ga nemilice. Sad ce ga ovaj sa ostalim Wolvesima pomesti ako ne nadju rjesenje.