Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad se pri vedrom nebu nadjes u predjelu bez zagadjenja zraka ili u diviljini bez zagadjenja zraka mozes vidjeti stvarne boje galaksije. Tako sam 'uzivo' vidio jednog predivnog ljetnog dana pogledom u predivno zvjezdano nebo predivnu galaksiju providno zelenu i providno rozu sa sitnim svjetlucavim tackama, zadivljjuce.
Super. Treba ipak pisati o 38-godišnjem predsjedniku Čilea, (na papiru barem) genijalnom lideru studentskog pokreta, dečku hrvatskog porijekla, koji je istinski ljevičar i mijenja državu u kojoj ste do neki dan protest mogli iskazati samo apsurdnim pljeskanjem sa balkona. Šta radi sa divnim Čileom, dokle je dotjerao? Zašto ga Amerikanci medijski ignorišu a iza kulisa suzbijaju? Top tema za pravu ljevicu.
Divno.
svaka cast