Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji su ovo kriminalci u ovom Mozaiku. Prošao prvi krug kao 4.000 neki fond odobren, marke od toga nisam vidio, sve oni potrošili na neke savjetnike koji su me kao savjetovali, tj na njihove plate, a ideja koja je realno bila top prodata u Hrvatsku ( sa detaljno razrađenim planom). Ovdje SIPA ima šta raditi!
ma imaju ikakve ghuzice i guranja od ikoga...svega mi dobio zahvalnicu sto sam otvorio dodatnu djelatnost, zahvalio mi se nacelnik opcine novo sarajevo...reko nema na cemu jarane, hvala i tebi...
Možeš pokrenuti život samo van BiH, ove pozive mogu budalama prodavati.
Sta za 1800 mozes uciniti?
Ima li gdje spisak svih tih biznisa koji se stalno spominju?