Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mosadov ker
I ovo ratno-profitersko govno će jednog dana, ako Bog da, dočekati smrt. I biće u grob spušten kao i ono savršeno čisto djetešce ubijeno u izraelskom bombardovanju. Najveća nada njemu sličnim da neće polagati račun, ali ljudska srca znaju da je govno, kao što i on zna sam za sebe, kao što znaju i naši profiteri bez obzira kako se sada drčno i srećno ponašaju.
Fuj samo to mogu reći
Bombu na Haifu I nek ostane rupa promjera 200 km i miran bliski istok.
Velika Sisurina
Hamas cuvo zarobljenike dok izraelci nisu unistili i razrusili citavu Gazu, interesentna taktika.
Ako ga ne otjeraju izraelci.
Dupejizac cim ce nazavat grad po pucisti Sisiju...!?
Čuj zbog prevelikih naknada Palestincima koji bježe od rata, pu đubre ugušit ćeš se u tom prokletstvu od novca...
Još u ovim egipćanima žive faraoni.
O D R O N
dabogda sa sisijem u vatri gorio
To je Paravan.Gradi se novi Izbjeglicko Naselje, za Palestince.Sve isplanirano da se isele Palestinci...
Sisi je tiranin i grobar ubijenog Mursija, prvog demokratski izabranog predsjednika. Becirovic je isao na noge tiraninu Sisiju, kao i Erdogan.
DJUBRE !