Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lik pametno odigrao, jer su ga svakako planirali ganjati zbog FTX-a. Ovako ce 4 mjeseca odraditi u tvorza otvorenog tipa gdje obicno idu "white collar" kriminalci, vjerovatno ce ga pustiti i ranije. Novac zadrzi i ne mora se kriti od Americkog sudstva.
Pa na kraju ce banovati ove kripto bas zbog pranja novca i ostace svi bez para, naravno bogatasi ce saznati na vrijeme
Cak cetri mjeseca 😮😱
Kod nas bi ga docekao ramo isak i to pocasno
Zbog tog lopova sam izgubio 15 k KM jer je dozvolio da me pokrad u dabogda ostao citav zivot a zna se ko sudiiii..
pa nije ti on kriv, imas 2FA opciju
15 mojih k si osto ne zeri Bgt
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
joj sda ce opet s rati ovi klixovci o kriptu, jer eto sa fiat novcom se ne radi kriminal... samo je kripto za kriminalce
Nije problem kriminal. Stvar je u tome sto kripto rjesava brojne probleme koje imamo s trenutnim sistemom, ali stvara i nove za koje, za sad, nema rjesenja.