Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jes ovaj Balkan rupa braćo mila.
Konakovic, isti ker, samo sto je sapic pravi sportista bio
Ma kakav Konaković.Nije to ista liga.Konaković je svjetski kriminalac.Vrijeme mu je da prebaci MVP u Dubai.Ovaj Šapić je obični bolesnik.Sitna riba.Previše je glup da bi bio vrhunski kriminalac.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
klix previse prenosis vijesti iz Srbije
Pitate se što su nasilna djeca, evo u vlasti ko je, kompleksaš ovaj teški
Pokusaj ubistva od strane gradonacelnika Beograda?
Gradonacelnik 'velikog' Beograda, a sve divljaci na videu bez zrna kulture i civilizovanost. Nije ni cudo da im je nacionalist presjednik, covjek velikog jezika i duge pameti, sta god mu neko kaze on pametniji, nije ni cudo da samo bivanje 'prikrivenog' divljaka kao presjednika stvara ovakvu atmosferu u medijima. Sve vucicove 'dobre stvari' su nekakve 'nasilne finoce' pune otrcanih fraza koje i malo djete napamet zna.
Odron
Kakav gradonacelnik, takva im i drzava!
To je sabirni centar, to je geto, to je baza, Kod Keke naše pjesme pjevamo dok zora svane, Zadnje sklonište naše i zadnja oaza, Od bića iz džipova i iz teretane..
Primitivac kao i većina srijanaca.
Vaterpolista, pa to ti je.
Ja bi ga u glavu zabo ovoko bezobrazno.
Ovako bi bilo i kod nas da je SDA ostala na vlasti
Sve neki `aktivisti` a u stvari neradnici i ulicari. Dosli da provociraju pa kad im se odgovori onda kmece. Misle da ce tako da dobiju na izborima...to rade vec godinama i svaki put su izgubili i svaki put su `pokradeni`. Nece narod tajkune, lopove, narkomane, pijane ulicare sa 45 godina a bez dana radnog staza. Opet prenosite manipulacije niskotiraznog, tabloidnog podlistka `Danas` sa tirazom od 2 000 primeraka koje niko ne cita.
Zato svi čitaju Kurir, Express,itd..... Sve realni mediji
Obični đikani. Kad ne napadaju druge, onda se napadaju između sebe. Ne znam šta nas u Bosni ovo treba zanimati.
Kaze Konakovic da je seljakonacelnik sve u pravu, svrsava na nasilje nad novinarima i aktivistima, fuj
kako se bola ne vidi sam cin bacanja na sninku, kada se vidi. i sami ste postavili sliku iz snimka gdje se vidi. jos pišete navodno bacanje, kao da nemate oci
seljacina primitivna....blago se onom kome ova stoka nisu komaije